achas

Partymin!!!!!!!!!

Kategori: Märta

Best time 3

Kategori: Allmänt


Best time 2

Kategori: Allmänt

Best time 1

Kategori: Allmänt

ALANYA!!!

Kategori: Märta

Imorgon drar vi, wihooo!
En vecka i solen, värmen och PARTYT med världens bästa vän, kan inget annat än bli hur grymt som helst!! :D:D

Visning

Kategori: Märta

 
 
 

Vill ha lördag

Kategori: Pernilla

Igår: Partaj för Elin och Beata + kolla på Märta som var helgrym! 
Idag: Softat sönder och börjat småpacka!!!!!
Imorn: Work!


och lite bra musik på det :)))
 

Visning

Kategori: Märta

Fattar ni att jag är taggad inför ikväll eller??? Klockan 00.00 smäller det på trägårn för då ska Diva ha en hårvisning med grymma uppsättningar och de senaste frisyrerna! Jag kommer vara en av modellerna och det kommer rocka! Hoppas vi ses där :D

En minuts magträning

Kategori: Allmänt

Vill ni topptrimma magmusklerna tycker jag ni ska börja köra Captain's chair. Övningen är effektiv, tränar både de raka och sneda magmusklerna, kan utföras på andra ställen än på gymmet, tar endast en minut att göra (eller längre om man vill) och den kommer att ge dig den platta magen.. så småningom ;) 

Gör såhär:
  • Sätt dig på en stol som är tillräckligt hög för att du ska kunna pendla med benen utan att röra vid golvet.
  • Sätt dig på dina händer.
  • Lägg över kroppsvikten på händerna (som om du skulle lyfta dig själv från stolen). Böj något på knäna och lyft låren ca 6-8 cm från stolen. Sänk dem längsamt och kontrollerat igen.
  • Gör rörelsen minst en minut.

/P

Söndag

Kategori: Märta

Gårdagen var supertrevlig! Synd bara att mina föräldrar inte kunde ha varit lite snabbare och fött mig lite tidigare på året (fyller 18 i oktober) menmen, det är snart min tur att fylla år också! Idag har jag hunnit med en hel del. Först vaknade jag upp och gosade med min mangis, sedan spelade vi tennis med hans kompisar, efter det åkte jag och min familj till farmor och farfar och nu på kvällen körde jag och mamma ett tufft cykelpass ute på 50 min. När jag kom hem gick jag av cykeln och skulle bara testa hur det kändes att börja springa direkt efter och jag kände mig helt lam haha. Väldigt obehagligt! Så undrar hur triathlon ska gå. Men jag får köra några pass nu innan med cykel och löpning så ska det nog kännas bättre :)

Kalalas

Kategori: Allmänt

Här får ni massa bilder från igår då vi var och firade snygga Emelie som fyller år idag, grattis ♥
/Achas

Halv 8

Kategori: Pernilla

Hej hej! Idag efter jobbet drog jag mig till gymmet o körde ett mördarpass för benen, kändes som att de skulle gå av när jag gick ner för trappan.. ja nästan i alla fall ;) Nu ska jag strax åka hem till Sofia för trerätters, hon är sist ut.. hoppas det är något gott för nu har jag sparat mig hela dagen!!