achas

Snart så

Kategori: Pernilla

Då var de individuella valen klara för det tredje året på gymnasiet (SNART STUDENTEN JU!!...), dock vill jag egentligen inte ha akut sjukvård men det var inget annat som verkade roligare så jag hade inte mycket att välja på!


Paradise

Kategori: Märta

Just nu lyssnar jag på paradise av Coldplay som är skit bra!!
Dagen har bestått av skola, jobbat lite och nu degar jag bara hemma. Känns som att jag håller på att bli fökyld, men vi får hoppas att det inte bryter ut nu när jag och Pernilla snart drar till Malmö för att kolla på AVICIII!!!  
 


helgen

Kategori: Pernilla

Söndagsångest igen då vaa, men helgen har i alla fall varit bra! I fredags var det premiär för mig på krogen och i lördags var jag på vann spa o bara myste hela dagen :) å ja idag har jag inte vart så jätte aktiv direkt, ett litet träningspass med märtis så nu ska jag äta massa maat. 

byee amigos Åh, vill ha sommar!!

Kategori: Märta

Min lediga dag har bestått av mys hos mangan, ett trx pass och plugg. Fy vad jag vill ha sommar och värme nu!! Hatar att gå runt och frysa :( Tur att jag och mina amigos ska till Magaluf i augusti om det inte blir någon sommar i Sverige iår. KOMMEAR BLI GRYMT!!!  

Ball

Kategori: Märtaångrar körkortet..

Kategori: Pernilla

Hej snyggingar ♥
 
De bästa har precis dragit och jag vill egentligen gå och lägga mig.. men eftersom jag är världens bästa syster så har jag lovat Malin att hämta henne någon gång i natt, därför måste jag hålla mig vaken (är rädd för att jag inte kommer vakna när hon ringer annars haha)

Tunnel

Kategori: Märta

Hej kära, älskade, snygga, goa och underbara människor!
Denna tisdag har innehållit skola, sång och gitarrspel på musikskolan, plugg och ett träningspass. Fick även skjuts av pernie hem och hon körde mer än bra :D
Så hoppas på road trip till helgen, eller vad säger du?Körkort

Kategori: Pernilla

Statusen får tala för sig själv! Att vara 18 bast regerar!Gladiatorerna

Kategori: Allmänt

Har myst ner mig i soffan efter en arbetsdag och ett hårt träningspass. Snart kommer mangemannen hit och gosar. Ha en bra kväll! Pusspuss

Eighteen

Kategori: Märta

IDAG FYLLER PERNIE 18 ÅR!!!! Så nu blir det ensamma idolkvällar när hon är ute och shakear på krogen. Nej då, ska allt flörta med vakten så jag kommer in jag med ;) 


 

Blåa jeans & polotröja

Kategori: Märta
Armsmycke

Kategori: Pernilla

Har vart på jakt efter ett armsmycke nu ett tag, och när jag äntligen hittade ett som jag tyckte passade bra så är det väl typiskt att det ska vara slut :(

Så är det någon som har ett som de vill bli av med, eller vet om man kan köpa något liknande på något annat ställe än på stylebytyra.se så får ni gärna höra av er. Nu tänke jag lägga mig o kolla någon go film! Natti på erSöndag

Kategori: Märta

Tillbringar de sista timmarna av denna söndag med min älskade filt på bilden och några avsnitt sex and the city.

Ponnygalen

Kategori: Allmänt

Achas!! (tjenare snyggingar)
Ikväll ska vi träffa våra homies och lägga chillet. Ragga på, hejdå!

 

Hud

Kategori: Märta

Har varit och pratat med en hudterapeut och eftersom jag har väldigt känslig och torr hud tyckte hon att jag skulle börja använda Dermalogicas Ultracalming serie. Har hört att Dermalogica ska vara väldigt bra, någon som har använt något i serien som vet om det stämmer? ;)Cat eyes and wild hair

Kategori: Märta

b-day

Kategori: Pernilla

Morning :)

Sitter just nu o äter frukost, ska iväg till tandläkaren snart eftersom ett fäste har lossnat. Sen jag jag faktiskt tillbringa hela dagen på trafikskola och ikväll ska vi ut och äta eftersom min syster fyller år!

Grattis malin ♥


Cxworx

Kategori: Allmänt

Taggar inför ett spinning pass och efter det ett cxworx pass. Kommer kännas..

New Year´s Eve

Kategori: Märta

Nyår var kanon men god mat och härliga människor. Saknade min älskling vid tolvslaget eftersom vi inte befann oss på samma plats, men kvällen slutade med att han kom nedkrypandes i min säng, så jag fick min nyårskyss ändå ;)
Här har ni en bild från kvällen, ha det braaa!